Következő rész

4. évad 1. rész - ???
Berendelésre várva - Freeform
Képek | Előzetes

..

 
Elite

 
    
    
   

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#01}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Stitchers
Nyitás: 2017.06.07.

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat színészeivel és alkotóival! Ez mindössze egy rajongói oldal!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

3x02 - For Love or Money jelenetek

2017.06.08. 12:20, Viki
Címkék: stitchers 3x02 videó

 

A hétfőn adásba kerülő részből kaptunk három rövid kis jelenetet! Az elsőben Linus megy be Maggie irodájába, hogy Ivy-ról beszélgessenek. A nő mondja neki, hogy tudja, érez egyfajta kötődést a lány irányába, és hogy Ivy segített Linus apja esetében, mire a srác közli, hogy mindannyiuknak segített. Azonban Maggie nem bízik benne, és szerinte Linusnak sem kéne. A férfi mondja, hogy érti, és nem tudják, milyen agymosás ment végbe Stinger (Kirsten és Ivy apja) és Ivy közt. Épp erre utal Maggie, hiszen nem tudják, milyen kapcsolat fűzi a lányt az apjához. Linus beközli, hogy egyszerűen csak rákérdezhetne. Ezután pedig a maguk módján zárják le a csevegést. :D

A második webclipben pedig már azt látjuk, ahogy Linus bemegy Ivy-hoz a munkahelyére. Először megköszöni neki azt, amit érte tett a laborban, vagyis hogy felhívhatta az édesanyját. Ezután egyenesen rákérdez, hogy még Stingerrel dolgozik-e, ekkor átmegy fagyosba a hangulat, Ivy pedig mondta neki, hogy nem, és hogy először azt hitte, ez egy nagy terv része, és majd újra együtt lesz a család, de Kirstennek igaza volt, az apjuk totál elmebeteg. Aztán közli, hogy órát kell tartania, és ha Linus gyakorolni meg tanulni szeretne, maradjon, viszont ha az apja miatt piszkálná, az nem fog megtörténni.

  

Úgy gondoltam, hogy ezt a harmadik jelenetet lefordítom nektek egy az egyben! Ne kérdezzétek, miért pont ezt, és a másik kettőt miért nem. Bár lehet ahhoz köze a dolognak, hogy a másik kettőben nem értettem jól minden szót, így inkább úgy döntöttem, nagy vonalakban vázolom nektek. Ezt viszont értem, ráadásul úgy gondolom, nagyon megmosolyogtató jelenet, imádom!

Cameron: Szóval...Kirsten fent van már, vagy...?
Camille: Fent és elment.
Cameron: Hova?
Camille: Sok minden vagyok, Cameron, de a szöszi őrzője nincs köztük. Ha már itt tartunk. Hogy vagytok, te és Kirsten? Ti már...tudod...csináltátok?
Cameron: Mi vagy te, óvodás?
Camille: Csak azt mondom, légy gyengéd. Kirsten szűz.
Cameron: Nem hiszem, hogy még szűz.
Camille: Érzelmileg. Ugyan már, ő még szűz. Ez lesz az első valódi kapcsolata, amiben kötődik és amire készen áll, érted?
Cameron: Vágom.
Camille: Nem tudom, így van-e. Azt próbálom elmondani, hogy haladjatok lassan, ha lehet, mert ez, ami köztetek van, mindannyiunkra hatással van.

Reakció: A színészek először látják a Camsten csókot

2017.06.08. 00:20, Viki

 

Emma Ishta, Kyle Harris és Sarah Davenport, vagyis Kirsten, Cameron és Ivy megformálói összeültek és együtt nézték meg a harmadik évad nyitórészét hétfőn! Kaptunk egy 1 perces videót, amiben láthatjuk, hogyan reagálnak Kirsten és Cameron csókjelenetére! Emma eléggé zavarban van, de nagyon édes ez a kis ideges nevetése, na meg el is mondja, hogy ő ezt nem látta korábban. Kyle-nál meg nem tudom eldönteni, hogy pacává olvadjak vagy inkább röhögjek egyet. Imádom, azt a tátott szájjal vigyorgós kezdeti reakciót, aztán persze átmegy tipikus pasiba! :D <3 Egyszóval egyértelmű, hogy neki nagyon tetszik, még be is közli, hogy "egész jó." Mindenképp nézzétek meg!

Interjú a színészekkel a 3. évadról

2017.06.07. 22:17, Viki

 

Pár nappal ezelőtt kaptunk egy több mint 5 perces videót, amiben interjúrészleteket láthatunk a színészekkel. Konkrétan a legújabb, harmadik szezonról mesél kicsit Emma Ishta (Kirsten), Kyle Harris (Cameron), Ritesh Rajan (Linus) és Damon Dayoub (Fisher nyomozó). Pontokba szedem nektek az elhangzottakat.

Emma Ishta

 • Rögtön Camsten (Kirsten és Cameron) párosával indít. Nagyon izgalmas lesz, és nagyon szórakoztató a kapcsolatuk különböző fázisait eljátszani. Rengeteg kihívás vár rájuk, de a színésznő szerint a rajongók nagyon is elégedettek lesznek azzal, ahova a páros eljut ebben az évadban végre.
 • A nagy kérdés ebben a szezonban, hogy meg lehet-e bízni Ivy-ban vagy sem. Kirsten persze szeretné, ha előrehaladna a kapcsolatuk, hiszen jelenleg Ivy az egyetlen vérrokona. Nagyon meg akar bízni benne, és Emma szerint az évad során egyre erősebb lesz a kapocs köztük.
 • Nagyon izgatott, hogy a rajongók lássák Camstent, mert tényleg jó móka, Kyle és ő nagyon jól érezték magukat együtt ennek az évadnak a forgatása közben. A legjobban az emberi dolgokat élvezik, és nagyon szuper, hogy olyan sok van belőle ebben az évadban (gondolom, emberi érzésekre céloz, illetve a nem természetfeletti vonalra - szerk.). Egyszerűen izgatott, hogy a fanok minden kapcsolat alakulását lássák a szezonban, és szerinte nagyon jól fognak alatta szórakozni.

Kyle Harris

 • Nem vesztegeti az időt, hogy belépjen azon az ajtón, amit Nina nyitva hagyott (Cameron vele járt a második évadban - szerk.), és lényegében a 3. évad 2. részében Cameron és Kirsten már barátnak és barátnőnek fogják hívni egymást. Szerinte ez már jó ideje alakulóban volt. Végre érzelmileg elérhetőek lesznek egymás számára, révbe értek, mint egy pár. Ez egy jó kis előre-hátra lépegetés lesz, egy évődés ebben az évadban. De jó értelemben, flörtölgetős évődés, nem pedig az, ami korábban volt, amikor imádták gyűlölni egymást.
 • Színészként ő és Emma ebben a szezonban a legjobbat nyújták a kémiájukat tekintve, mert ez tényleg egy régóta várt dolog volt, és végre kicsit belesüppedhetnek jobban és megadhatják a fanoknak, amit akarnak. Ez csak emeli a műsort szerinte, és végső soron ez adja el a sorozatot. Mármint ez a kapcsolat e között a két kockafej közt, akik az NSA-nek dolgoznak és végre kimutathatják egymás iránti érzéseiket ebben az őrült világban, amiben dolgoznak.
 • Amiatt a legizgatottabb, hogy a rajongók lássák, határozottan olyanra csinálták meg ezt az évadot, amire megérte várni. Ezer fokon ég minden, a látványa is az eddigi legjobb, szerinte az alakítások is kirívóak, amilyen még sosem volt. Mindenki tudja, hányadán áll a sorozattal és a karakterével. És ott vannak a kapcsolatok, amik a széria mozgatórugói. Ezt adják meg nekünk ebben a szezonban. Akiket mi együtt akarunk látni, együtt vannak, akikről azt hittük, hogy együtt lesznek, talán nem jönnek össze. De ők új karakterekkel vannak, akik felemelik a sorozatot, és Kyle szerint ez egy mókás és izgalmas utazásra kísér el minket ebben a szezonban.

Ritesh Rajan

 • A harmadik évad onnan folytatódik, ahol a második abbamaradt. Kirsten a tartályban van, Cameron pedig még mindig ott van mellette, nem hagyta magára. Ők pedig csapatként igyekeznek rájönni, hogyan húzzák ki Kirstent az anyja memóriájából.
 • Történt pár tragédia a karaktere életében, ez pedig időt ad neki arra, hogy belsőleg reagáljon a helyzetre és meglássa, mit miért csinál. A szülei nagy részét képezik ennek, hiszen az előző évad végén megtudtuk, hogy a szülei tudnak a programról, és jóváhagyták, így szerinte ez egy nagy súly volt, ami legördülhetett a válláról, hiszen nem kell tovább titkolóznia. Egy kicsit magabiztosabb lesz, új szerelmet talál.
 • Úgy gondolja, ebben az évadban nagy hangsúlyt fektettek az összefűzés elmélyítésére az összetettségét és hatását tekintve is. És szerinte ezt nagyon fogják értékelni a fanok, főleg vizuálisan, az első pár rész fantasztikusan néz ki látványilag.

Damon Dayoub

 • Stephanie és Quincy között megvan ez a kötődés, ez a szerelem, amire Damon szerint akkor jött rá a karaktere, amikor külön voltak egymástól. Arra, hogy ez sokkal fontosabb, mint bármi más. Talán a programot kivéve. Ő újra össze akar jönni a nővel, mivel ő is nyitott volt rá, ami szuper, mert Fisher már azt hitte, felégette azt a hidat. Szóval adnak ennek egy esélyt. Az már más helyzet, hogy a munka néha gondot tud okozni. És szerinte az évad vége felé látni fogjuk, hogy néha döntésre kényszerülünk.
 • Nagy változás lesz Camille életében ebben a szezonban, és valódi szerelmet talál, talán először élete során. Olyasvalakit talál, aki a legjobbat hozza ki belőle, ugyanakkor a párkapcsolatok nehezek, és megtalálni az egyensúlyt munka és kapcsolat közt állandó téma. De nagyon boldognak tűnik.
 • Damon szerint ez az eddigi legjobb évad. Minden megvan benne, amit a rajongók akartak, amit ők, mint színészek akartak. Több az akció, megvannak a kapcsolatok, válaszok olyan kérdésekre, amikre már jó ideje keresték.

Megnyitja kapuit a Stitchers-Fan!

2017.06.07. 18:35, Viki

 

Nos, úgy döntöttem, még egyszer megpróbálkozom a sorozatos témával, szóval itt vagyok! A Suits (Briliáns elmék) lapommal csak 3 hónapig tartottam ki, és bár imádom a sorozatot továbbra is, de nem voltam képes róla oldalt szerkeszteni. Meg persze voltak más lapjaim is. Ez még mindig fennáll - bár leredukáltam most párat -, de úgy gondoltam, üsse kavics, belevágok! És igen, ez most hirtelen ötlet, nem úgy, mint a Suits esetében, aminek nyitását hónapokon át terveztem. Lehet, hogy ezúttal a spontaneitás nyer? Remélem.

A Stitchers című sorozat még 2015 nyarán vette kezdetét, én azonban csak tavaly kezdtem neki. Hamar be is hoztam a lemaradást, függő lettem, sőt azt hiszem, az egyik kedvenc szériámmá avanzsált. Oldalt mégsem terveztem nyitni róla. Nem is értem, miért. Most viszont, hogy a harmadik szezonja június 5-én kezdett a Freeform csatornán, egyrészt kedvet kaptam egy újranézéshez, másrészt pedig rögtön bevillant az oldal ötlete is. Úgy érzem, nem fogom megbánni! Ma írtam Rose barátnőmnek designügyben, és íme, már kész is ez a gyönyörű külső, amivel nem tudok betelni! A kedvenc promóciós csoportképem van a középpontban, a két oldalán pedig kivágott epizódképek az első szezonból! <3

Egyelőre nincs tartalom a lapon, csak létrehoztam a chatet, hogy tudjunk társalogni, illetve kiírtam bal oldalra a soron következő, hétfőn adásba kerülő epizód szinopszisát, és linkeltem hozzá az előzetest! Galéria lesz nemsokára, ahova első körben a hivatalos és kivágott epizódképek fognak felkerülni. Nincs könnyű dolgom, hiszen sem a sorozatról, sem a színészekről nincs aktív külföldi forrás! A Média menübe nemsokára elkezdem kitenni a részeket, és persze nekiállok a tartalom építgetésének is! Bízom benne, hogy sikerül megismertetnem és megszerettetnem veletek a sorozatot. Illetve, ha van olyan, aki már ismeri, akkor remélem, örül annak, hogy belevágok ebbe a témába! :D Kedvcsináló és köszöntő gyanánt elhoztam az első 2 évad összefoglaló videóját!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!