Következő rész

4. évad 1. rész - ???
Elkaszálta a csatorna - Freeform
Képek | Előzetes

..

 
Elite

 
    
    
   

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#01}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Stitchers
Nyitás: 2017.06.07.

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat színészeivel és alkotóival! Ez mindössze egy rajongói oldal!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Az első 2 évad néhány fontos Camsten pillanata

2017.06.09. 22:34, Viki

 

A sorozat Freeform oldala tele van cikkekkel, én pedig arra jutottam, hogy néhányat már csak érdekesség és nosztalgia gyanánt is elhozok nektek! Első körben pár nappal a harmadik szezon premierje előtt felkerült egy szavazás, hogy az első 2 évadból melyik Camsten jelenet a többség kedvence. Természetesen nincs a listában minden egyes Kirsten-Cameron momentum, csak párat válogattak ki, de gondoltam, érdekelhet benneteket. Én mondjuk a páros minden jelenetét imádom, így én hadd ne válasszak, főleg mivel maradt is le a listából nagy favorit momentumom. Viszont érdekelne, hogy nektek ezek közül melyik a kedvenc?

1. Az első csókjuk

Lehet, hogy közben Kirsten agya túl volt terhelve az összefűzés miatt, de akkor is számít.

2. A táncuk a ramazurin a 2. részben

Micsoda tökéletes kémia.

3. Amikor Kirsten először látja Cameron sebhelyét

Nos, helló Cameron 😍

4. Amikor Cameron szó szerint leállította a szívét Kirsten miatt

Ez lehetett az 1. évad legérzelmesebb pillanata.

5. Camsten első találkozása, amire még csak nem is emlékeztek

Kopp-kopp. Ki van ott? A Sors.

6. Amikor a Halloween speciálban Kirsten túlságosan félt egyedül aludni

Ez aztán egy első osztályú Camsten momentum volt.

7. Cameron megtöri Kirsten agykontrollját

Ez a jelenet egyszerűen túl sok érzelmet közvetít felénk 😭

8. Amikor a 2. évad fináléjában Cameron fogta Kirsten kezét, miközben a lány csapdában volt az összefűzésben

Ismételjétek utánunk: minden rendben lesz, a 3. évad június 5-én érkezik.

3x01 - Out of the Shadows: Camsten csókjelenet fordítással

2017.06.09. 21:58, Viki

 

Még szerintem kell várnunk néhány napot az évadnyitó epizód magyar feliratára, viszont míg a hivatalos fordító munkájára várunk (természetesen azonnal megosztom a letöltési és online linkekkel együtt, amint felkerül), úgy gondoltam, megörvendeztetlek benneteket egy régóta várt pillanattal! Kirsten és Cameron most már nagyon úgy néz ki, hogy átadhatják magukat a bennük jó ideje érlelődő szerelemnek! A színészek nyilatkozatai is erre utalnak. Egy interjút ugyebár már meg is osztottam. Nos, meghoztam ezt a csodás jelenetet az epizód végéről, ráadásul úgy döntöttem, le is fordítom nektek. Elárulom, a jelenet nem teljes, a végéből hiányzik még kb. 30 másodperc, de nem is baj, mert nem kis spoilerrel ért véget azok számára, akik le vannak maradva. Viszont úgy gondoltam, ez a videó nem olyan vészes spoilerügyileg, és legalább boldoggá teszem vele a rajongótábort! Én kb. kiugrom a bőrömből! Hajrá Camsten! :D <3

Kirsten: Bejöhetek?
Cameron: Mindig. Szóval...Kirsten Clark megmenti a napot, ismét. 
Kirsten: Csapatmunka volt. Nina itt van?
Cameron: Ja, ha már itt tartunk...Ez várt rám, amikor hazaértem.
Kirsten: "Cameron, három napig vártalak. Amikor csak zajt hallottam a folyosón, az ajtóhoz mentem azt gondolva, te jöttél haza, de sosem volt így. Szeretlek, de többé már nem tudok várni rád. Vigyázz magadra, szeretettel, Nina." Cameron...annyira sajnálom. Jól vagy?
Cameron: Igen. Mármint szeretem Ninát, de...nem voltam szerelmes belé. Eltartott egy darabig, de azt hiszem, végre rájöttem.
Kirsten: Meddig vártál volna rám, amikor csapdába estem az emlékezetemben?
Cameron: Örökké.
Kirsten: Mindennek értelme van, amikor veled vagyok.
Cameron: Hű.

3x02 - For Love or Money jelenetek

2017.06.08. 12:20, Viki
Címkék: stitchers 3x02 videó

 

A hétfőn adásba kerülő részből kaptunk három rövid kis jelenetet! Az elsőben Linus megy be Maggie irodájába, hogy Ivy-ról beszélgessenek. A nő mondja neki, hogy tudja, érez egyfajta kötődést a lány irányába, és hogy Ivy segített Linus apja esetében, mire a srác közli, hogy mindannyiuknak segített. Azonban Maggie nem bízik benne, és szerinte Linusnak sem kéne. A férfi mondja, hogy érti, és nem tudják, milyen agymosás ment végbe Stinger (Kirsten és Ivy apja) és Ivy közt. Épp erre utal Maggie, hiszen nem tudják, milyen kapcsolat fűzi a lányt az apjához. Linus beközli, hogy egyszerűen csak rákérdezhetne. Ezután pedig a maguk módján zárják le a csevegést. :D

A második webclipben pedig már azt látjuk, ahogy Linus bemegy Ivy-hoz a munkahelyére. Először megköszöni neki azt, amit érte tett a laborban, vagyis hogy felhívhatta az édesanyját. Ezután egyenesen rákérdez, hogy még Stingerrel dolgozik-e, ekkor átmegy fagyosba a hangulat, Ivy pedig mondta neki, hogy nem, és hogy először azt hitte, ez egy nagy terv része, és majd újra együtt lesz a család, de Kirstennek igaza volt, az apjuk totál elmebeteg. Aztán közli, hogy órát kell tartania, és ha Linus gyakorolni meg tanulni szeretne, maradjon, viszont ha az apja miatt piszkálná, az nem fog megtörténni.

  

Úgy gondoltam, hogy ezt a harmadik jelenetet lefordítom nektek egy az egyben! Ne kérdezzétek, miért pont ezt, és a másik kettőt miért nem. Bár lehet ahhoz köze a dolognak, hogy a másik kettőben nem értettem jól minden szót, így inkább úgy döntöttem, nagy vonalakban vázolom nektek. Ezt viszont értem, ráadásul úgy gondolom, nagyon megmosolyogtató jelenet, imádom!

Cameron: Szóval...Kirsten fent van már, vagy...?
Camille: Fent és elment.
Cameron: Hova?
Camille: Sok minden vagyok, Cameron, de a szöszi őrzője nincs köztük. Ha már itt tartunk. Hogy vagytok, te és Kirsten? Ti már...tudod...csináltátok?
Cameron: Mi vagy te, óvodás?
Camille: Csak azt mondom, légy gyengéd. Kirsten szűz.
Cameron: Nem hiszem, hogy még szűz.
Camille: Érzelmileg. Ugyan már, ő még szűz. Ez lesz az első valódi kapcsolata, amiben kötődik és amire készen áll, érted?
Cameron: Vágom.
Camille: Nem tudom, így van-e. Azt próbálom elmondani, hogy haladjatok lassan, ha lehet, mert ez, ami köztetek van, mindannyiunkra hatással van.

Reakció: A színészek először látják a Camsten csókot

2017.06.08. 00:20, Viki

 

Emma Ishta, Kyle Harris és Sarah Davenport, vagyis Kirsten, Cameron és Ivy megformálói összeültek és együtt nézték meg a harmadik évad nyitórészét hétfőn! Kaptunk egy 1 perces videót, amiben láthatjuk, hogyan reagálnak Kirsten és Cameron csókjelenetére! Emma eléggé zavarban van, de nagyon édes ez a kis ideges nevetése, na meg el is mondja, hogy ő ezt nem látta korábban. Kyle-nál meg nem tudom eldönteni, hogy pacává olvadjak vagy inkább röhögjek egyet. Imádom, azt a tátott szájjal vigyorgós kezdeti reakciót, aztán persze átmegy tipikus pasiba! :D <3 Egyszóval egyértelmű, hogy neki nagyon tetszik, még be is közli, hogy "egész jó." Mindenképp nézzétek meg!

Interjú a színészekkel a 3. évadról

2017.06.07. 22:17, Viki

 

Pár nappal ezelőtt kaptunk egy több mint 5 perces videót, amiben interjúrészleteket láthatunk a színészekkel. Konkrétan a legújabb, harmadik szezonról mesél kicsit Emma Ishta (Kirsten), Kyle Harris (Cameron), Ritesh Rajan (Linus) és Damon Dayoub (Fisher nyomozó). Pontokba szedem nektek az elhangzottakat.

Emma Ishta

 • Rögtön Camsten (Kirsten és Cameron) párosával indít. Nagyon izgalmas lesz, és nagyon szórakoztató a kapcsolatuk különböző fázisait eljátszani. Rengeteg kihívás vár rájuk, de a színésznő szerint a rajongók nagyon is elégedettek lesznek azzal, ahova a páros eljut ebben az évadban végre.
 • A nagy kérdés ebben a szezonban, hogy meg lehet-e bízni Ivy-ban vagy sem. Kirsten persze szeretné, ha előrehaladna a kapcsolatuk, hiszen jelenleg Ivy az egyetlen vérrokona. Nagyon meg akar bízni benne, és Emma szerint az évad során egyre erősebb lesz a kapocs köztük.
 • Nagyon izgatott, hogy a rajongók lássák Camstent, mert tényleg jó móka, Kyle és ő nagyon jól érezték magukat együtt ennek az évadnak a forgatása közben. A legjobban az emberi dolgokat élvezik, és nagyon szuper, hogy olyan sok van belőle ebben az évadban (gondolom, emberi érzésekre céloz, illetve a nem természetfeletti vonalra - szerk.). Egyszerűen izgatott, hogy a fanok minden kapcsolat alakulását lássák a szezonban, és szerinte nagyon jól fognak alatta szórakozni.

Kyle Harris

 • Nem vesztegeti az időt, hogy belépjen azon az ajtón, amit Nina nyitva hagyott (Cameron vele járt a második évadban - szerk.), és lényegében a 3. évad 2. részében Cameron és Kirsten már barátnak és barátnőnek fogják hívni egymást. Szerinte ez már jó ideje alakulóban volt. Végre érzelmileg elérhetőek lesznek egymás számára, révbe értek, mint egy pár. Ez egy jó kis előre-hátra lépegetés lesz, egy évődés ebben az évadban. De jó értelemben, flörtölgetős évődés, nem pedig az, ami korábban volt, amikor imádták gyűlölni egymást.
 • Színészként ő és Emma ebben a szezonban a legjobbat nyújták a kémiájukat tekintve, mert ez tényleg egy régóta várt dolog volt, és végre kicsit belesüppedhetnek jobban és megadhatják a fanoknak, amit akarnak. Ez csak emeli a műsort szerinte, és végső soron ez adja el a sorozatot. Mármint ez a kapcsolat e között a két kockafej közt, akik az NSA-nek dolgoznak és végre kimutathatják egymás iránti érzéseiket ebben az őrült világban, amiben dolgoznak.
 • Amiatt a legizgatottabb, hogy a rajongók lássák, határozottan olyanra csinálták meg ezt az évadot, amire megérte várni. Ezer fokon ég minden, a látványa is az eddigi legjobb, szerinte az alakítások is kirívóak, amilyen még sosem volt. Mindenki tudja, hányadán áll a sorozattal és a karakterével. És ott vannak a kapcsolatok, amik a széria mozgatórugói. Ezt adják meg nekünk ebben a szezonban. Akiket mi együtt akarunk látni, együtt vannak, akikről azt hittük, hogy együtt lesznek, talán nem jönnek össze. De ők új karakterekkel vannak, akik felemelik a sorozatot, és Kyle szerint ez egy mókás és izgalmas utazásra kísér el minket ebben a szezonban.

Ritesh Rajan

 • A harmadik évad onnan folytatódik, ahol a második abbamaradt. Kirsten a tartályban van, Cameron pedig még mindig ott van mellette, nem hagyta magára. Ők pedig csapatként igyekeznek rájönni, hogyan húzzák ki Kirstent az anyja memóriájából.
 • Történt pár tragédia a karaktere életében, ez pedig időt ad neki arra, hogy belsőleg reagáljon a helyzetre és meglássa, mit miért csinál. A szülei nagy részét képezik ennek, hiszen az előző évad végén megtudtuk, hogy a szülei tudnak a programról, és jóváhagyták, így szerinte ez egy nagy súly volt, ami legördülhetett a válláról, hiszen nem kell tovább titkolóznia. Egy kicsit magabiztosabb lesz, új szerelmet talál.
 • Úgy gondolja, ebben az évadban nagy hangsúlyt fektettek az összefűzés elmélyítésére az összetettségét és hatását tekintve is. És szerinte ezt nagyon fogják értékelni a fanok, főleg vizuálisan, az első pár rész fantasztikusan néz ki látványilag.

Damon Dayoub

 • Stephanie és Quincy között megvan ez a kötődés, ez a szerelem, amire Damon szerint akkor jött rá a karaktere, amikor külön voltak egymástól. Arra, hogy ez sokkal fontosabb, mint bármi más. Talán a programot kivéve. Ő újra össze akar jönni a nővel, mivel ő is nyitott volt rá, ami szuper, mert Fisher már azt hitte, felégette azt a hidat. Szóval adnak ennek egy esélyt. Az már más helyzet, hogy a munka néha gondot tud okozni. És szerinte az évad vége felé látni fogjuk, hogy néha döntésre kényszerülünk.
 • Nagy változás lesz Camille életében ebben a szezonban, és valódi szerelmet talál, talán először élete során. Olyasvalakit talál, aki a legjobbat hozza ki belőle, ugyanakkor a párkapcsolatok nehezek, és megtalálni az egyensúlyt munka és kapcsolat közt állandó téma. De nagyon boldognak tűnik.
 • Damon szerint ez az eddigi legjobb évad. Minden megvan benne, amit a rajongók akartak, amit ők, mint színészek akartak. Több az akció, megvannak a kapcsolatok, válaszok olyan kérdésekre, amikre már jó ideje keresték.

 

**** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!