Következő rész

3. évad 10. rész - Maternis
2017. augusztus 14. - Freeform
Képek | Előzetes

A nyári fináléban minden égető kérdésetekre válaszokat kaptok, amikor Kirsten apja, Daniel Stinger (C. Thomas Howell vendégszerepel) felbukkan, és Kirstennek élete legfontosabb összefűzését kell végrehajtania.

 
Elite

 
    
    
   

A chatben lehet jelentkezni!

Jön: -

 
Chat
 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Rose {#01}
Egyéb kód: Efruse
Téma: Stitchers
Nyitás: 2017.06.07.

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat színészeivel és alkotóival! Ez mindössze egy rajongói oldal!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

3x08 - Dreamland jelenetek

2017.07.31. 21:03, Viki
Címkék: stitchers 3x08 videó

 

Totál kiment a fejemből, hogy Stitchers-nap van. Még a 3x07 terén is lennének pótlásaim (például a szokásos élő FB bejelentkezés), idővel mindenre sort is kerítek. Most viszont gyorsan kiteszem a pár óra múlva adásba kerülő epizódhoz az előre kiadott jeleneteket. A Freeform kettőt tett közzé, de a TVLine-nak hála kaptunk még egyet, mégpedig egy édes Camsten momentumot.

SDCC 2017 - sajtószoba #1

2017.07.30. 22:49, Viki

 

Nos, akkor a sajtó sorról kicsit átvándorolunk a sajtószobába. Bár rajongásig imádom a SDCC eseményt, bár ezt már milliószor említettem nektek, de az biztos, hogy a sajtószoba kb. a halálom. Mivel itt egyszerre több interjú zajlik asztaloknál, a sajtósoknál pedig nincs mikrofon ilyenkor (kivéve, ha a kamerájukhoz tartozik egy beépített), a hangzavar sokszor elnyomja a beszédet, ergo sok mindent nem hallok rendesen. Azért megpróbálom összegezni a videók lényegét, hátha sikerül. A Stitchers gárda természetesen nem csak egy asztalnál adott interjút, viszont mivel egy asztalhoz több sajtós is leül a színészekkel szemben kérdéseket bedobálni, így többnyire nemcsak egy szögből vannak felvéve, hanem több videó is készült ugyanarról az interjúról. Ez esetben a legjobbat illesztem be nektek, illetve azért linkelem a másik szögből felvett videókat is, mert van amikor a kettőt-hármat úgymond összerakva lehet leginkább érteni az elhangzottakat. Na, első körben linkelve hozom a Seat42F felvételeket (Emma & Kyle - Ritesh, Damon & Jeff), Marissa Messiano videóit illesztem be, aki a Hidden Remote-nál író. Pontokba szedem a lényeget, amennyire csak a hallásomtól telik! :D

 • Kezdetnek a 3x07-ről beszélnek kicsit, ami a Just the Two of Us volt, címéből adódóan csak ketten voltak benne. Emma elárulja, hogy rengeteg párbeszéd volt benne, de nagyon jó móka volt leforgatni. Kyle hozzáteszi, hogy mivel csak ketten voltak, tényleg kicsit jobban megélhették az egészet, volt idő számukra kifejteni mindent, annyira bonyolultak voltak a puzzle-ök, és a jelenetek forgatása közben nem is mindig értették, mi mit jelent, aztán persze össze lehet tenni a képet, hogy melyik jelenet melyikhez kapcsolódik. Amellett, hogy rájöjjenek, miért ürült ki olyan gyorsan a labor, a kapcsolatuk terén is felfedezhettek dolgokat közben.
 • Emma ejt pár szót az epizód rendezőjéről, John Badhamről, akivel valóban imád együtt dolgozni, erre Kyle is csak ráerősít.
 • Cameron új szerepe az Összefűző laborban (hogy átveszi Maggie-től olykor a stafétát) milyen hatással van a benti kapcsolatokra? Kyle előjön a "kemény szeretettel", hogy picit másképp kezelik a "főnököt", holott neki ez csak egy munka. Egyúttal viszont ad neki annyi magabiztosságot, hogy szembenézzen Maggie-vel, és megkérdezze tőle, hogy mi is a program lényege. Végül kölcsönös tisztelet alakulhat ki ezáltal Cameron, Kirsten és Maggie közt. Emma mondja, hogy Cameronnak rá kell jönnie, mi az elsődleges számára (imádom, ahogy itt magára mutat a színésznő :D).
 • Az évad végén kapunk Kirsten és Cameron terén valamiféle lezárást? Kyle elmondja, hogy a sorozat eddigi mitológiája mindenképp lezáráshoz érkezik, Emma pedig közbeszól, hogy a 9. rész nagyon kielégítő lehet a rajongók számára!!! De Kyle mondja, hogy a finálé cliffhangere, az a csavar, ami lesz, valóban döbbenetes lesz, állak a padlón effektust előidézve. És feltehetjük majd a kérdést, hogy milyen lesz a sorozat ezután? Amihez persze berendelést kell kapniuk, de ha berendelik, akkor ő nagyon izgatott emiatt, mert egy teljesen új világ érkezik az Összefűző program számára. Emma szerint is őrületes lesz.
 • Kirsten még mindig megbántva érzi magát Cameron árulása miatt. Mibe fog kerülni, hogy megbocsásson? Emma szerint Cameronnak kell rájönnie, mik számára az elsődleges dolgok. Még be is szól Kyle-nak, hogy addig flörtölhet Zeldával (Williams, aki ugyebár 3x06-ban vendégszerepelt, és Kyle reakciója isteni, ugyanis egész nap ezzel piszkálta őt Emma, ez pedig nagyon látszik).
 • Látnak lehetőséget a még nem létező jövőben musical epizódra? Milyen dalokat képzelnének el Cameronnak és Kirstennek? Kyle valami szerelmes balladát gondolna, valami vallomásos dolgot. Riporter megkérdezi, hogy West Side Story-t esetleg? (Ez ugye Kyle múltja miatt merült fel, amikor ő játszotta Tony-t a musicalben színházban!) Akár ezt is el tudnák képzelni. Linusnak meg valami hatalmas Bollywood műsorszámot, ugyanis meg tudná csinálni. Emma benyögi, hogy hátha sokan nem tudják, de az őt játszó színész nagyszerű táncos. Kyle mondja, hogy adagoljuk be a Freeform-nak, hátha ráharapnak.
 • Emma felveti a flashmob ötletét is, mire Kyle azt mondja, Kirsten és Cameron eljegyzése lehetne egy oltári flashmob keretein belül. Bár poénnak szánta, de határozottan elég nyálas ez a dolog ahhoz, hogy Cameron megcsinálja. Úgy érzi amúgy, hogy van esély eljegyzésre. Napokig tudna a sorozatról beszélni, listája van saját fanfiction sztorikból, ahogy lát maga előtt történetszálakat. Úgy húsz évadnyi anyaga van, de megtartja magának.

 • Damon és Jeff csevegnek kicsit, aztán elárulják, eddig milyen számukra a Comic-Con: Damon persze poénnal indít, azt mondja, borzasztó. De persze valójában mindannyian remekül szórakoznak. Beöltözésekről esik szó, erre Damon benyögi, hogy nem hallották még, hogy ő az új Batman? "Ben Affleck úgy volt vele, Damon sokkal jobb lenne. Kösz, haver, nagyra értékelem. A hír most hétvégén jött ki, biztos fent van valahol."
 • Mit árulhatnak el az évad hátralévő részéből? Jeff mondja, hogy őrületes lesz, és hogy minden évad felére úgy gondolnak, mint egy félévadzáróra. Ezúttal a 3x05-ben lényegében láthattuk, mennyire mehet tönkre minden, a maradékban pedig igyekeznek a helyükre tenni a darabkákat, lényegében a 3x06-tól 3x10-ig ezen munkálkodnak. Ennek a folyamatnak az intenzitása pedig konkrétan az évadzáró legutolsó percéig kitart, és sokkoló lesz. Ritesh viccesen megjegyzi, hogy általában nem ért egyet Jeff-fel, de ezúttal igen.
 • Linus karaktere ebben az évadban? Ritesh elkezdi mondani, hogy a fejlődéséről szól lényegében, hiszen eleve az apja halálával indult a szezon. Linus és a családja kapcsolata elég világos volt mindig is. Tudjuk, hogy gyerekként sokat küszködött, de nem volt sok tragédiában része. Ám most ez a kapcsolataiba is bekavart. Nyilván érez valamit Ivy iránt, ami egyértelműen feszültséget okoz közte és Camille közt. Nem akarta elengedni Camille-t, de ez volt a helyes döntés, mikor látta a lányt továbblépni, és mondhatni ez veszett ügy volt számára. De Ivy-val sem egyszerű a dolog, és persze ott van a Kirstennel és Cameronnal való kapcsolata, akikben jobban megbízik. Együtt dolgoznak, az életüket is kockáztatják, aztán itt van ez az új lány, akinek történetesen köze van az ellenséghez. Szóval hol húzza meg a határt? Szóval olyan új kapcsolati problémákkal kell megbirkóznia, amikre korábban nem volt példa. Emiatt érettebb lesz, és összességében ettől válik fiúból férfivá. Ezen a szókapcsolaton Damon nekiáll poénkodni kicsit.
 • Rátérve Fisher kapcsolatára, Damon elmondja, hogy Fisher és Stephanie igyekeznek rendbe tenni a kapcsolatukat, de valami felmerül, ahol Fishernek nehéz döntést kell hoznia, ez pedig hatással lesz Fisherre és a programra. Az utolsó 3 rész nagyon kemény lesz neki, de a színész szerint rájön majd, milyen értékes is a program számára.
 • Ezután nem nagyon hallom a riporter kérdését, de a válaszaik alapján a sorozatban elhangzó filmidézetekről lehet szó. Gondolom, hogyan válogatják őket? Damon ugyanis azt nyögi be, hogy "Igazság szerint Tesh írja a nagyon jókat". Jeff pedig mondja, ez attól is függ, mennyire komoly a helyzet. Damon ismét poénkodik kicsit, azt mondja, attól is függ, hogy Kyle mennyire dühíti fel Jeff-et. Egy riporter megkérdezi, hogy van-e valami filmnézős lista a falra akasztva, de Jeff mondja, hogy van valamilyen oldal, ahol a rajongók is ajánlgatnak, erről Ritesh nem is tudott. És hogy ezért ő totál oda van.

3x06 - The Gremlin and the Fixer

2017.07.29. 17:57, Viki

 

Torrent | Angol felirat | Magyar felirat | Online

A jövő heti részhez, vagyis a 3x08-hoz kitettem bal oldalra a szinopszist és az előzetest, illetve gondoltam, mivel a fordító behozta a lemaradását, kirakosgatom végre az elérési linkeket! Jó szórakozást ehhez a részhez is, amiben ugyebár Zelda Williams volt a vendégszereplő!

Miután egy mérnök holtan végzi, kollégája és munkahelyi riválisa gyanúsítottá válik. Azonban néhány összefűzést vizsgálva Kirsten és a csapat feltárja, hogy egy földalatti játékklub része volt. A csapat versenyez, hogy megmentsenek egy zuhanó műholdat, közben pedig Cameron a vad oldalra sétál, amikor beszivárog a játékgyűrűbe, hogy közel kerüljön egy másik gyanúsítotthoz.

SDCC 2017 - Clevver News interjúk

2017.07.27. 21:40, Viki

 

Nos, már egy hete, hogy a nagy csapat ott volt a San Diego Comic-Con találkozón. Szerencsére rengeteg képre rábukkantam, amik azonnal fent lesznek, hogy a videókat letudtam. Ugyanis igen, nem kevés interjút is kaptunk. Egyelőre 30 felvétel gyűlt össze, amiket még szortíroznom is kell, hiszen vannak, amik ugyanazok, csak más sajtós vette fel, más kameraállásból. Én pedig mindenképp a legjobb minőségűt, legjobban hallhatót szeretném kipakolni nektek. Így első körben azokat hozom, amikből nincs másik! Ilyenek például a Clevver News által készített videók, amik még a sajtó soron készültek velük. Mindkettőből pontokba szedem a lényeget, olykor idézek is belőlük természetesen. Fogjunk is hozzá!

Ebben az első kis interjúrészletben a Stitchers gárda mellett a Shadowhunters néhány színésze is látható (érdemes megnézni mindegyikük válaszát), ugyanis a riporterrel egy kis "Én még sosem..." játékot játszottak. 

 • Emmával és Kyle-lal kezdődik, a riporter elmondja, hogy a Clevver-nél ők nagyon szeretnek játszani, és egy igazi Comic-Con kiadással készültek ebből a bizonyos játékból. A lényeg, hogy voltak-e már "belezúgva" kitalált karakterbe, akár mesekarakterbe vagy animációsba? Aztán mondja, hogy amikor abban a korban volt, nagyon cukinak találta Simbát az Oroszlánkirályból. Na, erre Emma gyorsan előjön azzal, hogy van egy dal a mesében, mindössze nem nagyon tud rájönni, melyik, és Kyle meg a riporter is próbálnak tippelgetni, mire gondol. Aztán, mikor összerakják és együtt énekelnek, hát...tündériek. :D <3
  Emma: Nem, ez az, amikor hirtelen felnő.
  Kyle: Hakuna Matata.
  Emma: Igen, aztán...
  Kyle: Sétálgat a hídon.
  Emma: Aztán meg egyszerre csak felnőtt hangra vált, én meg totál kész vagyok tőle.
  Kyle: Ő nem Matthew Broderick?
  Emma: Ő lenne?
  Kyle: Azt hiszem, igen.
  Ezután a riporter kiemeli a gyerek Simba hangját is, Jonathan Taylor Thomas-t, hogy mennyire imádta. Kyle is határozottan csípte őt harmadikban.
 • Ezután ugyanezzel a kérdéssel következett Ritesh és Damon. Hát...nem csalódtam bennük. :D
  Riporter: Simbáról beszéltünk az Oroszlánkirályból, vagy ott van Nala...
  Damon: Jessica Rabbit.
  Ritesh: Jessica Rabbit?
  Damon: Csak mondd, hogy nem lehet oda lenni Jessica Rabbit-ért?
  Riporter: Ultra dögös.
  Damon: Állati dögös...egy mesekarakterhez képest nagyon is az.
  Riporter: Pontosan.
  Damon: Kihívlak.
  Ritesh: Nekem sablonos válasszal kell élnem. Totál bele voltam esve Jázminba. Igaz? Hogy ne lettem volna? Anyukám büszke lenne.

Na, itt már csak a Stitchers színészei nyilatkoznak, mégpedig spoilerekről!!! Annyit fűznék hozzá, hogy nagyon kelleni fog a negyedik évad ezek alapján...jobban, mint azt gondoltam! <3

 • Egy dolog, amit el tudnak hinteni nekünk az évad hátralévő részéből?
  Emma: Megtudjuk, hogyan...ki az, aki kiválasztja az összefűző ügyeket. Igen, nagyon hamar megtudjuk.
  Azt is elárulja a riporter kérdésére, hogy őt meglepte a dolog, mert nem tudta.
  Emma: És egy nagyon kielégítő feltárás lesz Kirsten apjával és anyjával kapcsolatban.
 • Ritesh azzal kezdi, hogy néhány kérdés megválaszolásra kerül.
  Riporter: Melyek?
  Ritesh: Ebbe bele sem mehetek, mert így nem tudsz belehúzni a csőbe.
  Riporter: Megpróbáltam...
  Damon: A kérdésekre, amiket szerintem a nézők feltettek az elmúlt pár évad alatt, a nagy kérdésekre talán érkeznek válaszok.
 • Kyle mondja, hogy a mitológia, amivel az első három évadban lényegében foglalkoztak, lezáráshoz érkezik. És még ha olyan érzés is lesz ez, mint egy búcsú, a Stitchers-ről van szó, lesz egy leleplezés a végén, egy óriási csavar, ami még belőle is kiváltotta a "Mi van?" kérdést hangosan.
  Kyle: És ez előrevisz minket egy világba, számomra a legizgalmasabb világba, ami esetlegesen létezhet a negyedik évadban, ha berendelik. És szerintem a rajongók és mi is megérdemeljük, mert ez a cselekmény olyasvalami, amit izgatottan elmondanék, de nem tehetem.
  Emma: De szerintem az lenne az eddigi legjobb évad.
 • Damon szerint komolyan és érdekesen ér véget a harmadik évad, és az emberek bele fognak őrülni, de jó értelemben. Utána ki lesznek bukva, hogy hány hónapot kell várniuk a következőre. Ritesh véleménye szerint nagyon erős befejezés lesz.

3x07 - Just the Two of Us jelenetek

2017.07.25. 00:09, Viki
Címkék: stitchers 3x07 videó

 

Három jelenetet kaptunk a hamarosan adásba kerülő epizódból, amiben Kirsten és Cameron valóban csak ketten lesznek végig. Szerintem zseniális epizód lesz! Amúgy nem időrendi sorrendben lettek feltöltve, de mivel adja magát a dolog, én úgy teszem ki őket. Az elsőben az összefűzés után járunk, amikor mindenki eltűnik, ahogy azt a szinopszisban olvashattátok, Kirsten és Cameron pedig igyekeznek összerakni a képet, de Kirsten még arra sem emlékszik, hogy az áldozat nő volt-e vagy férfi. De minden jel arra utal, hogy nem túl rég tűntek el a többiek. A második megjelent jelenet pedig tippre mondom, hogy közvetlenül a labor után lesz, amikor próbálják kideríteni, hova lett mindenki. Hazamennek, Camille persze sehol, de a bögréjében még forró az ital, így szintén úgy fest, nemrég szívódott fel. Kérdés, hogy sietve távozott-e vagy valaki elvitte? Cameron próbálja nyugtatgatni, de Kirsten nem vevő rá, meg is kéri, hogy ne érjen hozzá. A harmadik webclipet fordítom is! ;) Emellett kaptunk egy 15 másodperces előzetest, amit ide kattintva megnézhettek! Bár nincs benne nagyon újdonság, de szerintem még jobban bepörget minket! Már nem kell sokat várnunk, mindjárt adásba kerül!

  

Kirsten: Cameron? Cameron?
Cameron: Ó, bocsi, jól vagy?
Kirsten: Igen, igen, semmi bajom. Csak felébredtem, te meg nem voltál az ágyban, eltűntél, és azt gondoltam...talán...
Cameron: Hiányoztam?
Kirsten: Gondolom, Camille nem jött haza.
Cameron: Nem, senkit sem tudtam elérni.
Kirsten: Az NSA-től sem jött semmi?
Cameron: Nada.
Kirsten: Oké. Nos, nem tudom, nálad mi a helyzet, de én már nem tudok sokáig ölbe tett kézzel ülni.

 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.